Cégünkről

Budapesti székhelyű, 1995-ben alakult cég vagyunk. A mai napig 100%-ban magyar tulajdonú vállakozásunk alapvetően Internet szolgáltatással foglalkozik 1998 óta. 1999-ben került bevezetésre a mikrohullámú technológia alkalmazása, ez lett cégünk fő profilja. 2007-ben az előfizetői végpontok száma meghaladta a 2500 darabot.

Internetet szolgáltatni viszonylag egyszerű dolog, ugyanakkor a magyarországi viszonyokra jellemző, hogy nehéz versenyezni a multinacionális piacvezetőkkel. Megoldásként kreativitásunkat és szakértelmünket hívtuk segítségül, és ötleteinkkel folyamatosan kiegészítjük, egyedivé varázsoljuk az Internet kínálta lehetőségeket:

  • megterveztük és kiépítettük mikrohullámú hálózatunkat
  • megalkottuk virtuális szerver szolgáltatásunkat
  • IP alapú kamerás megfigyelő rendszerünket
  • így jutottunk el az Internetes közvetítéshez is.

Saját szerkesztésben NB1-es női kézilabda mérkőzéseket közvetítünk több mint három éve, korábban a www.hunnetmedia.hu weblapon keresztül tettük. Az ötlet házon belülről származik, sportrajongó, kézilabda-szerető kollégáktól, akiknek elsődleges célja az volt, hogy olyan emberekhez, szurkolókhoz is eljusson a magyar kézilabdázás világa, akik nem tudnak éppen személyesen ott lenni a mérkőzéseken. Ennek a továbbfejlesztett változata a www.cunder.hu, mely a kézilabda közvetítésekhez kapcsolódóan nyújt kiegészítő szolgáltatásokat.

A sport, a kultúra vagy éppen a karitatív szolgálat mind értékhordozó és közösségteremtő tevékenységek a magyar társadalom számára. Hiszünk benne, hogy támogatásunkkal egy kicsit mi is tudunk ehhez hozzátenni.

A közvetítéseken kívül webtárhellyel és/vagy domainnév regisztrációval is támogatunk kézilabda játékosokat, csapatot, szurkolói szervezetet, zenekart, alapítványt is:

Cégünkről

Fotók

Veszprémi aréna


MTADanubius Hotel Margitsziget