Gyakran Ismételt kérdések

Akadozik a közvetítés képe / hangja

  • A probléma legvalószínűbb oka, hogy az Internetcsatlakozásod letöltési sebessége nem megfelelő. Sugárzásunk a gyors mozgás miatt általában 550 - 750 kilobit/sec sebességgel történik, ami azt jelenti, hogy Neked legalább ekkora vagy nagyobb letöltési sebességgel kell rendelkezned az akadásmentes meccsnézéshez. Ellenőrizd sebességét ezen oldal használatával: http://www.speedtest.net/ A "Begin test"-re kattintva elindul a mérés, a végén pedig kiírja, hogy mekkora letöltési (download) és feltöltési (upload) sebességed.
  • Akkor is ez a hibajelenség, ha a Te Internetszolgáltatódnak a mi hálózatunkhoz való kapcsolata túlterhelt a közvetítés időpontjában. Előfordulhat, hogy arról a területről, ahonnan Te nézel minket, túl sokan nézik egyszerre, 750 kbit/sec sebességgel adásunkat. Ez már 100 néző esetén is 750 kbit/sec x 100 = kb. 75 megabit a folyamatos Internetforgalom a két szolgáltató között. Ehhez hozzájön még az adott terület egyéb Internetforgalma, amit azon felhasználók generálnak, akik nem minket néznek.
    Ha a területen 100 megabites csatlakozás van kiépítve, akkor ilyen esetekben sajnos megtörténhet, hogy nem jut elég Internet mindenkinek.

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések